Ik krijg een uitroepteken in mijn weekoverzicht

Als je als gebruiker een uitroepteken in je weekoverzicht ziet terwijl je de desbetreffende dag toch een rit hebt gehad, betekend dit dat TimesUpp onvoldoende gegevens van je heeft ontvangen.

Een van de meest voorkomende oorzaken kan zijn, dat de app afgesloten wordt en dus niet meer aanstaat tijdens de rit. Als de app afgesloten wordt ontvangen wij ook geen gegevens meer van je. Hierdoor kan je dus een of meerdere uitroeptekens in je weekoverzicht zien.

Dit ziet er als volgt uit:

Om dit te voorkomen raden wij aan om de app altijd in de achtergrond aan te laten.

Daarnaast raden wij aan om je relevante instellingen voor Gafilevrij te controleren. Dit kan via:  https://support.groningen.gafilevrij.nl/category/816-instellingen