Wat vind ik in de Gafilevrij portaal?

Nadat je je succesvol hebt aangemeld voor Gafilevrij, kan je via de Gafilevrij portaal in TimesUpp jouw voortgang bekijken.

De portaal ziet er als volgt uit:

Bovenaan in de portaal zie je een weekoverzicht waarbij je direct ziet welke dagen van de huidige week je de spits al gemeden hebt of niet. Je kan hier ook bijvoorbeeld je overzicht van de week ervoor bekijken.

Onder je weekoverzicht zie je onze Gafilevrij ranglijst. Met deze ranglijst houden we een spannende competitie aan om te kijken wie degene wordt met de meeste spitsmijdingen!

Onder de ranglijst kan je jouw opgespaarde credits terugvinden.

Helemaal onderaan in de portaal is jouw persoonlijke basisprofiel te vinden. Aan de hand van dit profiel kan je zien wanneer je als gebruiker credits gaat verdienen. 

Het basisprofiel hierboven geeft aan dat je jouw eerste credits gaat verdienen vanaf 5e dag aan spitsmijden van de week. Dit komt omdat de gebruiker bij het aanmelden heeft aangegeven gemiddeld 1 keer per week over de zuidelijke ringweg tussen het Julianaplein en het Europaplein met de auto te hebben gereisd. Hierdoor gaat het systeem er automatisch van uit dat je dus 4 dagen van de week de zuidelijke ringweg tussen het Julianaplein al mijdt. 

Let op: dit profiel kan per gebruiker verschillen.

Nog hulp nodig? Contact Contact