Stap voor stap uitleg hoe je je kunt aanmelden?

1
       Installeren  TimesUpp

Open in je smartphone de Appstore (Apple) of Play Store (Android)

Zoek naar  TimesUpp en installeer de App op je smartphone
Beantwoord de vragen tijdens het instellen van TimesUpp en geef je  Woon en Werkadres op, inclusief huisnummers.

2

Meld je aan voor Gafilevrij via "Ik doe mee"

Klik vanaf het dashboard onder in de balk op " Ik doe mee"

3
      Registreren voor  Gafilevrij

Klik nu op "Ik ben nieuw".

Kies voor het programma  'Gafilevrij' Groningen.

Vul nu je naam, email, kenteken en eventueel een persoonlijke actiecode in en druk op 'Volgende'

Geef met de schuifbalk aan hoeveel dagen je gemiddeld per week over de zuidelijke ringweg rijdt tussen Julianaplein en Europaplein tijdens de avondspits.
Let op! 0 dagen kun je niet aangeven.

Je krijgt nu dit scherm te zien:

Accepteer de privacy en deelnamevoorwaarden en klik op ' Volgende'
Je krijgt het volgende scherm te zien en heten je welkom bij Gafilevrij.

4

Stel je wachtwoord in

Je ontvangt nu een e-mail op het door jouw opgegeven email-adres. Klik op " Activeer nu!"
Klik op de link in de mail om je wachtwoord aan te maken.

Nu doe je mee met het programma!

Open TimesUpp en klik onderin de balk op Gafilevrij

Het icoontje " Ik doe mee" is nu verandert in Gafilevrij.