Waar kan ik mijn credits verzilveren?

De gespaarde credits kunnen verzilverd worden via de "Shop" pagina in de Gafilevrij portaal. De shop is te vinden op de volgende manier:

1. Klik onderaan in de balk op "Gafilevrij" om de overzichtspagina pagina te openen.

2. Klik op de horizontale streepjes rechtsboven in het scherm.

3. Klik op " Shop"

Let op: je credits zijn de eerste 2 maanden na je aanmelding gelocked, MITS er een vakantie periode tussen zit, dan komen die boven op de 2 maanden!