Hoe zet ik de batterij bespaar modus uit op een iPhone?

Voor een goede rit registratie is het van belang dat de instellingen van het toestel juist ingesteld staan. Een vaak voorkomende probleem voor een verkeerde rit registratie is de batterij bespaar modus. Dit komt omdat deze bespaar modus de werking van de GPS locatie fors beperkt.

Let op: soms kunnen bepaalde apps ook de batterij bespaar modus activeren. Loop daarom ook je apps na.Via de volgende stappen kun je de batterij bespaar modus uitzetten.

Druk op  Instellingen

Scroll naar beneden en klik op   Batterij

Controleer of de  Energiebesparingsmodus knop uit staat