Hoe zet ik mijn mobiele data (3G/4G) aan op een iPhone?

Schakel mobiele data (3G/4G) in om je ritten beter te laten registreren. Via de volgende stappen kan je mobiele data voor een iPhone controleren en inschakelen:

1

Klik op instellingen

2

Klik op  Mobiel netwerk

3

Controleer of de  Mobiele data knop aan staat

4

Scroll naar beneden in de lijst en controleer of de knop bij  TimesUpp aan staat

Na het uitvoeren van de bovengenoemde stappen is het mogelijk om je internet verbinding te testen.
Dit kun je als volgt doen:

1. Zet je Wi-Fi  uit
2. Open je interbrowser op je telefoon (Chrome/Safari/Firefox en etc.) en surf naar een willekeurige website en controleer of de site geladen wordt.

Mocht er  geen website geladen worden, neem dan contact op met onze helpdesk.