Hoe zet ik notificaties/berichtgeving aan op een iPhone?

Om meldingen te kunnen ontvangen van je verdiende punten voor een bepaalde mijding en/of om vertrekalarmen van TimesUpp te kunnen ontvangen, dient berichtgeving aan te staan.

Instellingen voor een iPhone:

1. Open de app TimesUpp

2. Klik op  Instellingen (tandwiel rechtsboven naast "Waar wil je naar toe" in de tabblad Thuis of Kaart)

3. Klik bovenaan op Pricacy om de instellingen van jouw toestel te openen.

4. Zorg dat alle instellingen ingesteld staan zoals het plaatje hieronder.

5. Klik op Berichtgeving en zorg dat de instellingen ingesteld staan zoals het plaatje hieronder.