Ik heb een nieuwe telefoon. Moet ik de app dan ook opnieuw installeren?

Ja, mits je een account hebt aangemaakt. Als je een nieuwe telefoon hebt aangeschaft is het voor de hand liggend dat je je apps overzet naar het nieuwe toestel. Voor de ritregistratie levert dit nogal problemen op en is de kans groot dat er geen registratie meer plaatsvindt. Het is hierom verstandig om TimesUpp te verwijderen en opnieuw te installeren op je nieuwe toestel. Je kunt daarna wel weer gewoon inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.