TimesUpp ververst niet op de achtergrond (iOS 11 en 12)

Let op: Deze instelling is er alleen voor Apple iPhone toestellen met iOS 11 of hoger. Met de komst van iOS 11 hebben gebruikers de optie om aan te geven op wat voor manier een app zich op de achtergrond mag verversen. Wij raden aan om bij de ververs op achtergrond instelling te kiezen voor: Wifi en mobiele data. Hierdoor maakt TimesUpp verbinding met het internet zowel met Wifi als je mobiele data verbinding.

Dit kan op de volgende manier ingesteld worden:

1

Druk op  instellingen

2

Kies voor  algemeen

3

Scroll naar beneden en kies voor  Ververs op achtergrond

4

Scroll in de lijst met apps en check of TimesUpp is aangevinkt

5

Scroll weer omhoog en klik op  Ververs op achtergrond

6

Controleer of  Wifi en mobiele data is aangevinkt en pas dit eventueel aan